Preview Mode Links will not work in preview mode

Welcome To The AA

Jul 29, 2018

Ze vocht als eerste Belgische vrouw ooit in de meest prestigieuze MMA competitie ter wereld, de UFC en ze staat op de moment in de wereldrankings in de Top 5. Haar broer Ben kwam in episode 2 al aan bod en nu zijn ze samen bij ons te gast. Cindy komt vertellen over haar carrière, haar droom op een gevecht met UFC...


Jul 23, 2018

In de 18de episode van de WTTAA kijken Alex en Andries terug op hun optreden op de Graspop Metal Meeting en verklaren ze aan de hand van anekdotes hun gezamenlijke liefde voor Graspop. Tot slot vertelt Alex een ongelooflijk verhaal over die middag in London met Johnny Rotten van de Sex Pistols. RIP Markus Verbeeck...


Jul 16, 2018

Het Geslacht De Pauw maakte onze gaste van vandaag in één klap wereldberoemd in Vlaanderen. Ze geldt inmiddels al ettelijke jaren als éen van onze meeste gerespecteerde actrices en ze is bovendien ook nog eens uitermate grappig. Maak u klaar voor een episode aan een hoog tempo met de enige echte Maaike Cafmeyer.


Jul 9, 2018

Historisch moment in deze episode met de allereerste vrouwelijk gast in de #WTTAA en niet zo maar éen; Ze presenteerde jarenlang het toonaangevende muziekprogramma #Duyster op Stubru en werd zo de stem van een generatie.
Graag uw aandacht voor de vrouw met de coolste naam op de planeet: Ayco Duyster


Jul 2, 2018

Weinig introductie nodig voor de gast van vandaag. Deze levende legende is zonder twijfel de grootste komiek in de geschiedenis van dit land en is bovenal een uiterst fijne mens. Veel plezier met deze 2u durende episode want niemand minder dan Urbanus was in the WTTAA house en dat hebben we geweten.