Preview Mode Links will not work in preview mode

Welcome To The AA

Apr 24, 2022

De koekenpaus is terug en deze keer ook als acteur, want Lukas Lelie schreef zijn eerste fictiereeks DOE ZO VOORT over de lastigste avond van het jaar: Oudercontact in het 2de leerjaar.

Doe Zo voort is nu te zien op Streamz.


Apr 17, 2022

Piet Goddaer aka Ozark Henry is vandaag onze gast. De man kreeg met zijn debuut half jaren 90 al onmiddellijk David Bowie als grote fan en tot op de dag van vandaag is Ozark Henry één van onze grootste Belgische Artiesten. Zijn monumentale 3de plaat Birthmarks blies vorig jaar 20 kaarsjes uit en dat is meer dan reden...


Apr 9, 2022

Ruimtevaart en Insecten, het zijn 2 van Lieven Scheire’s grootste passies. Tel daarbij nog zijn onwaarschijnlijke vertelkunst en dan weet je dat je goed zit voor 2u genieten, live vanop het DS Podcastfestival in Oostende enkele weken geleden. Enjoy!


Apr 3, 2022

De boys zijn rechtstreeks de studio ingetrokken na een zwaar weekend in Oostende en blikken met veel plezier terug op wat ze recent gezien, gelezen en geluisterd hebben; Van Moon Knight tot The Tinder Swindler én van Amy's schooltoneel tot Ted Talks in Oostende. Let's Gooooooo.