Preview Mode Links will not work in preview mode

Welcome To The AA

Apr 30, 2018

In 2007 loodste Alex als coach een jonge Xander De Rycke naar de eerste plaats in de Comedy Casino Cup waarna een boeiende vriendschap ontstond tussen beide heren.

Meer dan 10 jaar én een eigen succesvolle comedy/podcast carrière later is Xander te gast in de Welcome to the AA! Hij komt er vertellen over BV-beefs en...


Apr 23, 2018

Met Francois Backeljau, Eddy Stoefs en Ronny Tersago scoorde Alex' persoonlijke held Luk Wyns de afgelopen jaren een zuivere hattrick op de Vlaamse televisie.

Geen wonder dus dat Luk éen van de eerste gasten was waaraan we dachten toen we deze podcast starten.

Van een overvloed aan anekdotes tot een ode aan zijn...


Apr 15, 2018

Mixed Martial Arts of afgekort MMA is op dit moment de snelst groeiende sport ter wereld en ook in België is dit fenomeen de laatste 10 jaar aan een opmars bezig. Vandaag hebben we niemand minder dan gewezen kampioen Ben Dandois op bezoek. Ben is een MMA pionier in ons land en is eveneens coach en oprichter van éen...


Apr 7, 2018

In deze aflevering leren we eerst en vooral dat Alex een hometrainer heeft gekocht. Om dit fietsen zonder doel draaglijker te maken bekeek hij nog maar eens de Led Zeppelin 'Celebration Day' concertfilm hetgeen resulteert in een ode aan deze legendarische band.
Ondertussen herinnert Andries zich zijn eerste...


Apr 7, 2018

Alex was amper 15 toen Marcel Vanthilt in 1987 zijn debuut bij MTV maakte en net zoals zoveel generatiegenoten werd ook Alex in die periode muzikaal gevormd door het fenomeen MTV. Doorheen de jaren zat Alex geregeld bij Marcel aan tafel in diverse TV programma’s dus werd het stilaan eens tijd om de rollen om te draaien.