Preview Mode Links will not work in preview mode

Welcome To The AA

May 29, 2018

Vandaag een beetje een culinaire aflevering waarin Hot Sauce aficionado en Metal Tourmanager Stijn Deschacht Alex en Andries onderwerpt aan een hele resem pepers en pikante sausen. Verwacht je aan een boeiende aflevering over de Mexicaanse eetcultuur waarin duidelijk wordt dat niet iedereen even goed bestand is tegen...


May 27, 2018

'The Days of our lives' meets 'Spinal Tap'. Zo omschrijven beide heren éen van de meest controversiële muziek documentaires ooit gemaakt: De beruchte 'Some Kind Of Monster' film over de grootste heavy metal band ter wereld: Metallica. 
Of je nu fan bent van de muziek of niet; deze film is een absolute must-see voor...


May 20, 2018

Omdat het stilaan tijd werd dat er eens een muzikant passeerde in de #WTTAA kregen we afgelopen week Jeroen Camerlynck aka Fleddy Melculy op bezoek. Dat de frontman van de snelst groeiende metalsensatie ooit in ons land, iets te vertellen had moge duidelijk zijn!


May 13, 2018

Deze 7de episode van de 'Welcome To The AA' staat in het teken van de film 'The Breakfast Club' : een van de meest bekende coming-of-age-films uit de jaren 80.
Alex en Andries herbekeken hem recent en kwamen tot de conclusie dat de film nog weinig van zijn kracht verloren is.
Tot slot bespreken beide heren het gebrek...


May 6, 2018

In de 6de episode van de #WTTAA hebben we een fantastisch gesprek met een van de meest intense en geliefde TV figuren van de laatste jaren: Tom Waes!
Zet jezelf schrap voor een dik anderhalf uur anekdotes, humor en openhartigheid. 
Vergeet alle inspirational quotes en luister gewoon naar de nieuwe Welcome to the AA!