Preview Mode Links will not work in preview mode

Welcome To The AA

Mar 31, 2019

Het liefhebben van de waarheid; Zo omschrijft filosoof en gast van vandaag Maarten Boudry zijn stiel en vakgebied Filosofie. 
Hij komt bij ons zijn nieuwe boek "Waarom de Wereld niet naar de Knoppen gaat" voorstellen dat sinds vorige week in de handel ligt. Maarten schuwt zelden de controverse en doet dat vandaag ook...


Mar 22, 2019

Het zijn drukke tijden voor Xander De Rycke. Na zijn succesvolle #HHVB edities is Xander terug met zijn eigen zaal -en Talkshow 'Vanavond Live' die vanaf begin april op youtube te zien zal zijn. Reden genoeg dus voor een 3de keer #WTTAA al zijn we ditmaal ook iets dieper gaan graven naar het prille begin.  


Mar 16, 2019

Iedereen kent Gert Verhulst als de grote man achter tal van succesvolle TV-projecten. Vandaag praten we niet alleen over het geheim achter zijn succes, maar ook over angst voor de dood, de complexe tijd waarin we leven en of er wel degelijk buitenaards leven is. Dat alles in dik 70 minuten Welcome To The AA Episode #52.


Mar 10, 2019

Steven Degryse aka Lectrr is één van Vlaanderen's meest bekende politieke cartoonisten. Zijn cartoon over Charlie Hebdo na de aanslagen in Parijs ging zelfs de hele wereld rond. Vandaag zit ie in de #WTTAA en hebben we het in deze 2,5u durende episode over politiek, verzamelwoede én jawel duikboten.


Mar 4, 2019

4 jaar na haar gouden debuut is #Slongs terug met een nieuwe plaat getiteld #GOEGAAN . Het album ligt sinds dit weekend in de rekken en op 8 maart -Niet toevallig op Internationale Vrouwendag- staat deze sterke dame in de Arenberg voor haar release concert.
We hebben het in deze aflevering over hip hop en reggae, maar...