Preview Mode Links will not work in preview mode

Welcome To The AA

Oct 31, 2021

Oktober is borstkanker maand en daarom vandaag 2 power ladies in de strijd tegen kanker. Yamina Krossa veranderde de wet inzake terugbetalingen van borstreconstructies en Prof. Damya Laoui wordt niet alleen gezien als één van onze grootste wetenschapstalenten, maar staat met haar team al zeer ver met de ontwikkeling...


Oct 24, 2021

Vandaag Nederlandstalige Rock Royalty op bezoek want de enige echte Frank Vander Linden zit bij ons. Journalist, gitarist en ook zanger van het instituut DE MENS. Op 26 maart 2022 vieren ze hun 30 jarig bestaan in de Lotto Arena in Antwerpen. Meer dan reden genoeg dus om 2u lang in het brein van deze held rond te...


Oct 17, 2021

Er komen een hoop gasten aan dus wilde Alex nog een keer bijpraten met zijn 2 en dat hebben we dan ook gedaan. Over de nieuwe en controversiële Dave Chapelle comedy show en zijn visie erop als comedian, maar ook over de nieuwe Dune én ouderdomkwaaltjes. Enjoy!


Oct 10, 2021

Onze gast van vandaag is één van Vlaanderen's meest populaire TV-persoonlijkheden. Hij is acteur, musical artiest, presentator & TV-maker maar hij is vooral de enige echte James Cooke. Niet alleen multi getalenteerd, maar ook vooral een zeer fijne mens.


Oct 3, 2021

Onze gast van vandaag is één van onze beste acteurs van het moment en hij speelt de hoofdrol in de nieuwe film Cool Abdoul over het leven van de Gentse bokser Ismail Abdoul. Vandaag niet alleen een aflevering over acteren, maar vooral één over het leven.

Cool Abdoul van regisseur Jonas Baeckeland gaat op 15 oktober...